Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Groningen

Heeft u te maken met overlast van wespen in uw omgeving? Wordt u regelmatig gestoken of bent u misschien zelfs allergisch voor dit insect? Neem dan nu contact op met de door ons aangedragen professional. Wij staan in Groningen en omgeving voor u klaar.

Wespen weren

Zit er een wespennest in of rond uw woning? Pas dan op. Als de leefomgeving van wespen wordt verstoord, kunnen ze met grote aantallen in de aanval gaan. Nesten komen vaak voor in bijgebouwen en onder dakranden. Heeft u een wespenplaag? Kom dan snel in actie. Naarmate de zomer vordert, worden wespen agressiever. Daarom is het verstandig om een professional in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van wespennesten. We zijn u met plezier van dienst!

Schakel ons in

Wilt u onze hulp inroepen voor wespen bestrijden? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 1600. We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe in de regio Groningen. We helpen u vlug van de wespen af!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.