Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een ongediertebestrijding maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een ongediertebestrijding die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de ongediertebestrijding, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de ongediertebestrijding en helpen u graag weer verder!

Steenmarters bestrijden in Groningen

Vernielen steenmarters de autokabels onder uw motorkap? Hoort u ‘s nachts een vreselijk krijsend geluid? Laat ons uw steenmarterprobleem in Groningen oplossen.

Naast auto’s vernielen veel steenmarters ook isolatiemateriaal en zorgen ze voor een enorme stankoverlast. Daarmee kunnen ze heel vervelend zijn. Zelf vallen ze echter nooit mensen of honden of katten aan.

Steenmarter verjagen

De steenmarter is een marterachtige die ongeveer even groot is als een kat. Het beest komt steeds minder vaak voor in Nederland. De steenmarter geniet in Nederland daarom een beschermde status. De marter mag niet worden gedood, gevangen of verstoord. Toch zijn er genoeg adequate oplossingen denkbaar.

Het beste is om de steenmarter te verjagen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we dat effectief moeten doen.

Heeft u in de regio van Groningen een of meerdere steenmarters in uw woning of tuin? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Bel ons vandaag nog!