De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Groningen

De kakkerlak is net als de bedwants een nachtdier. Kakkerlakken kunnen daarom al tijden in uw woning rondlopen, zonder dat u dit opmerkt. Heeft u kakkerlakken in huis? Dan is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt.

Herken de kakkerlak

Kakkerlakken worden soms tot wel 4,5 centimeter lang. Meestal zijn ze echter kleiner. Een kakkerlak heeft zes lange poten. Verder hebben ze twee lange voelsprieten en zijn ze bruin tot zwart van kleur.

Komt u in uw woning sporen van uitwerpselen tegen die slechts 1 millimeter lang zijn? Dan kan er sprake zijn van kakkerlakken. Het gaat vaak om langwerpige sporen op muren. Verder kunt u een zeer onaangename geur ruiken of eipakketjes vinden. Denkt u dat u te maken heeft met een kakkerlakkenplaag? Neem dan nu contact met ons op.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken in huis zijn niet eenvoudig te verwijderen. Dat komt omdat ze zich ten eerste uitstekend verstoppen, en ten tweede hebben ze een resistentie opgebouwd tegen veel bestrijdingsmiddelen. Schakel daarom de door ons aangedragen professional in. Wij weten in Groningen precies welke technieken en middelen wij moeten inzetten om kakkerlakken te bestrijden. Bel ons nu of vul ons contactformulier in.