De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten bestrijden in Groningen

Komt u muizen en ratten in uw woning of pand in Groningen tegen? Of hoort u ze in de nacht lopen? Beide dieren kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Bovendien geven ze veel stankoverlast. Het is verstandig om een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen.

Muizenplaag bestrijden

Muizen in huis knagen aan meubilair, hout, plastic en zelfs bekabeling. Hierdoor kunnen muizen woningbranden veroorzaken. Ook laten ze kleine uitwerpselen langs de muur achter en kunnen ze een nest bouwen op beschutte plaatsen, zoals achter een koelkast. Kortom, ze vormen een groot probleem.
Veel mensen proberen een muizenplaag op te lossen door doe-het-zelfproducten te gebruiken. Deze methoden lossen het probleem echter vaak niet bij de bron op. Hierdoor blijven muizen terugkomen. Wilt u voorgoed af zijn van muizen in huis? Schakel dan de door ons aangedragen professional in.

Een oplossing voor uw rattenprobleem

Net als muizen kunnen ratten voor veel schade zorgen. Bovendien dragen ze vlooien, mijten, teken en soms zelfs salmonella met zich mee. Wij pakken een rattenplaag vakkundig op. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen.

Wilt u weten wat wij voor u in Groningen kunnen betekenen? Vraag het ons! Bel of vul online ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.