De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Vliegen kunnen heel vervelend zijn. Ze verspreiden bacteriën, of lopen over uw eten. Muggen houden u uit uw slaap en zorgen voor jeukende bulten. Blijf niet langer met muggen- en vliegenoverlast zitten, schakel in de regio Groningen de door ons aangedragen professional in. Wij bestrijden muggen, vliegen en rioolvliegjes vlug en vakkundig.

Vliegen tegengaan in Groningen

Heeft u een vliegenplaag in uw woning? Laat ons het voor u oplossen. Vliegen zitten graag op voedsel en verrot afval. Op die manier verspreiden ze allerlei bacteriën. Kom daarom snel in actie tegen uw vliegenoverlast. Schakel vandaag nog onze specialisten in!

Rioolvliegjes door rioollekkage

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd. Ze komen vaak op vochtige plaatsen voor, zoals in een riool. Daar komen rioolvliegen in aanraking met bacteriën die gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Bij een lekkage kunnen ze via het scheurtje de riolering verlaten. Op die plek is ook slib te vinden, een ideale locatie om zich snel te kunnen voortplanten. Zo heeft u al vlug te maken met flinke overlast! Onze experts kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij sporen de voedselbron van de larven op en verwijderen deze. Het verwijderen van de volwassen motmuggen heeft namelijk weinig zin als de larven blijven bestaan.

Overlast van muggen

Muggen kunnen een probleem vormen wanneer ze in grote aantallen voorkomen. Laat u niet langer lek steken, schakel ons in Groningen in. Wij lokaliseren de broeiplaatsen van de muggen en gaan deze vervolgens met speciale technieken te lijf.

Meer weten over onze werkwijze bij muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden? Neem gerust contact met ons op!